Våra kunder stöttar kämpande barn

Vi vill rikta ett stort tack till er som anlitar oss. Tack vare er kan vi hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer.

Varberg för Liv är en fantastisk organisation som stöttar, överraskar och hedrar barn med cancer.

2018 hedrade vi Hans och Sonja för deras kamp genom att promenera och cykla för livet. Pengarna gick till att överraska cancersjuka barn och deras syskon i deras namn genom Tuvas Dag.

Hans var en piggelin

Hans föddes 1968. När Hans var två och ett halvt år fick han problem med balansen. Det började som en hjärntumör som spred sig till ryggen. Han strålades sammanlagt 35 gånger. På hösten 1974 gick Hans bort. En kille som inte bara var en kämpe utan även en sprudlande piggelin. Föräldrarna berättar att de gläds över att Hans kan bidra till Tuvas dag efter så många år.

Sonja var en riktig kämpe

Sonja kom till världen den 23 januari 2012. Sommaren 2015 fick hon ont i magen. Hon hade fått en högriskvariant av “Wilms tumör”. Cancern satte sig på hennes njure. Sonja var en riktig kämpe och klagade aldrig. Innan Sonja gick bort den 6 oktober 2016 var hon ett av de barn som fått en överraskning från Tuvas dag.

Varberg för Liv

Varberg För Liv är en förening som jobbar ideellt för att stödja cancerdrabbade barn och deras syskon. Organisationen överraskar cancerdrabbade barn och deras syskon genom projektet Tuvas Dag! Varberg för Liv samlar näringsliv, föreningar, arrangemang och eldsjälar. Tillsammans är vi starka!

Tuvas dag

Tuva var en liten flicka som tyvärr aldrig fick uppleva sin femårsdag. Innan hennes bortgång fick hon genom Varberg för Livs försorg träffa sin idol Pippi Långstrump. Vi hedrar hennes minne genom projektet Tuvas Dag. Syftet är att överraska cancerdrabbade barn och uppfylla deras önskningar.